Изработка на уебсайт: NiZn Batteries

Клиентът: NiZN Batteries

Към уебсайта
NiZn Batteries е проект, посветен на изработката на алкални никел-цинкови елементи за комплектоване на акумулаторни батерии за съхранение на електрическа енергия.

Предизвикателството

Клиентът се нуждаеше от двуезичен уеб сайт, който да репрезентира неговия проект за изработката на NiZn батерии и акумулатори. Основната задача на уеб сайта е да запознае потребителите със идеите и целите на проекта, да го приобщи към каузата за развитието на българските технологии за организиране и производство на NiZn елементи.

Решението

Избрахме да изготвим двуезичен уебсайт тип One-Page, който да представи проекта за никел-цинковите елементи и батерии с всички основни негови компоненти. Целта бе да хванем вниманието на потребителите, като интересуващите се да могат да получат повече информация по темата посредством предоставените контакти. Подбрахме платформата WordPress, която позволява изработката на интуитивен уеб сайт и внедряване на семпла и елегантна визия, кореспондираща с излъчването на този тип технология.
NiZn Batteries Website 2

Реализацията

Уебсайтът бе изработен съобразно поставените срокове с нашите услуги по уеб дизайн и development, като за целта:
  • Изготвихме основния текст за сайта на двата езика (български и английски) с помощта на специализиран копирайтинг;
  • Създадохме две версии на сайта, които да се отнасят към двата езика;
  • Подбрахме актуални изображения, релевантни към темата за батериите, както и еко опазването на околната среда, която се осъществява с NiZn елементи;
  • Добавихме подходящи послания (call-to-action), които да предизвикат интереса на потребителите;
  • Внедрихме система за плащане за онези потребители, които биха желали да спонсорират реализацията на проекта със сума по тяхно желание;
  • Добавихме секция контакти и контактна форма за директна връзка при въпроси по проекта.

Какво споделя клиентът

С екипа на Be Bright Digital работихме заедно по изработката на уеб сайт. Процесът на работа бе с точно зададени срокове, които бяха спазени, а комуникацията с тях е изключително лека. Доволен съм от получения финален продукт и препоръчвам агенцията на всеки, който иска да си представи бизнеса онлайн.
Научете повече за дигиталните услуги, предлагани от "Be Bright Digital"