Реклама в социални мрежи /PPC/

PPC Рекламата през 2021

Рекламата в социалните мрежи е неразделна част от дигиталната стратегия за популяризиране на бизнеса онлайн. С помощта на рекламата достигате до точните хора в най-подходящото време.
  • Различните социални мрежи - Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok и др., предлагат специфични предимства на рекламирането. По този начин бизнесът може да се възползва от богати възможности за достигане на потенциални клиенти, реализиране на поръчки и запитвания.
  • Рекламата позволява още увеличаване на трафика към Вашия уебсайт, изграждане на бранд имидж, ремаркетинг и висока възвръщаемост на инвестициите.
Онлайн продажби с Facebook
От изграждането на рекламна стратегия до анализа на проведената кампания - ще Ви помогнем да реализирате целите си с помощта на Facebook. Независимо дали става въпрос за бранд имидж, ангажираност на потребителите или реализиране на конверсии.
Бранд имидж с Instagram
Разширете и ангажирайте Вашата целева аудитория регулярно с красиво съдържание, което привлича интереса на потребителите с харесвания и коментари. Общувайте активно с Вашите потенциални клиенти в Instagram.
B2B бизнес с LinkedIn
Привлечете вниманието на най-подходящите корпоративни клиенти, с които да си партнирате. 91% от мениджърите на ръководни позиции споделят, че LinkedIn е най-добрата мрежа за качествено бизнес съдържание и контакти.
Спечелете младата аудитория в TikTok
На пръв поглед приложение за забавление, TikTok е мощен инструмент за реклама и популяризиране на продукти сред най-младите. Към момента рекламата в TikTok все още не е достъпна за България, активна е за чужбина, но се очаква много скоро да навлезе и у нас.
Увеличете последователите си с Twitter
Привлечете вниманието на потребители от цял свят и увеличете своята популярност на публична фигура и/или бизнес. Научете как можем да Ви помогнем с реклама в Twitter.

Какво включва услугата по реклама в социални мрежи?

Позволете ни да бъдем вашия рекламен партньор в социалните мрежи. Вие познавате идеалния си клиент, а ние – тънкостите на дигиталната реклама. Като комбинираме нашите познания с предоставената от Вас информация, ще:

  • Определим работещите за Вашия бизнес дигитални стратегии;
  • Достигнем до Вашата целева аудитория;
  • Детайлизираме профила на Вашия потенциален клиент - откъм интереси, пол, възраст, местоположение и др.;
  • Създадем завладяващи рекламни послания, които да се трансформират в конверсии (запитвания, поръчки и др.);
  • Следим за постигнатите резултати и оптимизираме рекламните съобщения;
  • Изготвим месечни отчети с подробни статистики за постигнатите реализации.

В коя социална мрежа е най-добре да рекламирате?

Консултирайте се с нашите експерти, които ще Ви помогнат да изберете най-подходящата социална мрежа спрямо спецификите и нуждите на Вашия бизнес за достигане на най-високи резултати.