Отзиви

Какво споделят клиентите за нас

Обратната връзка е изключително ценна за нас, тъй като тя ни помага да се развиваме и усъвършенстваме. Ние знаем, че услугите, които предлагаме, не са статичен продукт. Ето защо, се стараем непрекъснато да ги усъвършенстваме на всички нива – дигитално, техническо, организационно, социално… Ако се колебаете дали да се свържете с нас, проучете какво споделят нашите досегашни клиенти.
Доверих на Деница сайта и ФБ страницата на НЛП Института, защото й имам пълно доверие. Разбираме се с половин дума. В нейно лице имам не просто агенция за дигитален маркетинг, а партньор и съмишленик.
Ангел Лазаров
Ангел Лазаров
Основател на НЛП Институт
Страхотни професионалисти! След проведена среща ми беше изпратена пълна оферта, с описани и най-малките детайли! Комуникацията е лесна, сътрудничеството е ползотворно! Екипът им се състои от хора, разбиращи от нещата с които се занимават. За съжаление, в България са малко такива хора. Препоръчвам с две ръце, при необходимост от такъв вид услуги, да се свържете с тях. Адмирации за това което правите и начина, по който го правите!
Антон Стефанов
Антон Стефанов
Приключенски екскурзии
Работата с BeBright беше ползотворна и ефективна. Качеството на услугата - "фейсбук маркетинг", която предлагат, действително е на високо ниво. В случай, че трябва да синтезирам - разнообразни постове, информация, която задържа вниманието, рационално изразходване на бюджетите, които бяхме определили за реклама. Препоръчвам горещо!
Кирил Стамов
Кирил Стамов
Fanagoria Travel
Спецификата на моя бизнес – продажби на фенери и уреди за нощно виждане – изисква достигането до определен тип хора, чиито занимания включват този тип уреди. Агенцията ми предложи конкретна оферта за фейсбук реклама, с която това беше възможно. Препоръчвам с две ръце колегите от дигиталната агенция, защото дават точни съвети, дори когато човек не е сигурен от каква маркетинг услуга се нуждае.
Димитър Кавков
Димитър Кавков
Convoy.bg
Супер доволен съм от работата с BeBright, защото с тях се действа точно, имат ясна визия какво правят и резултатите са налице. С реклама във фейсбук продажбите се увеличиха, като по този начин можех вече да мисля за разрастване на бизнеса.
Иван Панайотов
Иван Панайотов
Boutique Penelope
Be Bright Digital обслужваха в социалните медии марките Pure H2O, BABAIT и онлайн магазина rampra23.bg. Силно се отркоява приноса в изграждането на бирата BABAIT. За 6 месеца успяхме да наложим бранда в изключително конкурентна категория. Екипът е организиран и целеустремен е в работата си. Умеят да намират решение на различни казуси и нещо, което рядко се среща: проактивно търсят решения за развитие на биснеса ни.
Павел Петков
Павел Петков
Маркетинг директор Н2О Трейдинг ООД
Работим с BeBrightDigital в сферата на дигиталните комуникации. Агенцията има сериозен подход, следи актуалните тенденции, прави ефективни предложения и отделя внимание на качественото изпълнение. Екипът се стреми да улесни клиентите максимално и да пести тяхното време. Зарадва ни и личното отношение. Надежден партньор, които ви помага да сте успешни.
Aloopa
Aloopa
С BeBrightDigital работим заедно вече от година и половина. Фокусът ни е в рекламата за социални мрежи и Google. С тяхна помощ достигаме до много нови желаещи да учат чужди езици онлайн с нашата платформа Kabinata.com. Вложените инвестиции се възвръщат, постигнатите резултати са видими. Благодарим за професионализма!
Живко Георгиев
Живко Георгиев
Kabinata.com
Когато се запознах с Дени – колежката от Be Bright Digital, бях отчаяна. Онлайн магазинът ми вървеше с доста бавни темпове. Мислех, че това е краят на бизнеса ми. Благодарение на нея и общите ни усилия успяхме да вдигнем продажбите многократно. Гъвкава и отзивчива. Невероятен професионалист. Чистосърдечно мога да я препоръчам на всеки, които има нужда от помощ в онлайн търговията,
Александрина Ангелова
Александрина Ангелова
Alexa Fashion
Работим с Be Bright Digital повече от година. Бяха ми препоръчани от мой колега, занимаващ се с туризъм. Създадоха сайта на фирмата ни, като същевременно ни рекламираха в различни платформи с подходящи текстове и снимки. Колегите винаги се отзоваваха, когато имахме нужда от реклама или мнение. Отличават се с компетенция, професионализъм и спазване на срокове.
Пламен Джелепов
Пламен Джелепов
Green Clean Properties
С екипа на Be Bright Digital работихме заедно по изработката на уеб сайт. Процесът на работа бе с точно зададени срокове, които бяха спазени, а комуникацията с тях е изключително лека. Доволен съм от получения финален продукт и препоръчвам агенцията на всеки, който иска да си представи бизнеса онлайн.
Апостол Крумов
Апостол Крумов
Curling Montana
Моят бизнес се състои в продажбата на дрехи и обувки, а с настъпването на кризата спадът беше неизбежен. Това, което ме спаси, бе доверието в онлайн рекламата и по-специално в екипа на БиБрайт Диджитал. Вече реализирам продажбите си почти изцяло с фейсбук. Препоръчвам агенцията заради професионализма, всеотдайността и внимателното отношение!
Боян Самоходов
Боян Самоходов
Boutique Nicotera
Прецизни в ангажиментите, които поемат. Работата ми с Be Bright Digital е успешна, тъй като те имат способността да усещат и да направляват правилно рекламния проект спрямо времето и аудиторията. Творчески настроени и отзивчиви. Хора, на който определено може да се разчита.
Надежда Николова
Надежда Николова
Invest 76