Изработка на уебсайт: Curling Montana

Клиентът: Спортен Комплекс Кърлинг Монтана

Към уебсайта
Кърлинг Монтана предвижда изграждане на спортен комплекс в гр. Монтана като още една крачка към популяризирането и утвърждаването на града като център на кърлинг спорта в България.

Предизвикателството

Клиентът се нуждаеше от уеб сайт, който да репрезентира неговия проект за построяване на специализиран спортен комплекс в гр. Монтана, посветен на кърлинг спорта у нас. Основната задача на уеб сайта е да запознае потребителите със идеите и целите на проекта, да го приобщи към каузата на кърлинга в България.

Решението

Избрахме да изготвим уебсайт тип One-Page, който да представи проекта за спортен комплекс с всички основни негови компоненти. Целта бе да хванем вниманието на потребителите, като интересуващите се да могат да получат повече информация по темата посредством предоставените контакти. Подбрахме платформата WordPress, която позволява изработката на интуитивен уеб сайт и внедряване на семпла и елегантна визия, кореспондираща с излъчването на този тип спорт.
Sporten kompleks Curling Montana

Реализацията

Уебсайтът бе изработен съобразно поставените срокове с нашите услуги по уеб дизайн и development, като за целта:
  • Изготвихме основния текст за сайта с помощта на специализиран копирайтинг;
  • Подбрахме актуални изображения, визуализиращи комплекса, който ще бъде реализиран с помощта на проекта;
  • Добавихме подходящи послания (call-to-action), които да предизвикат интереса на потребителите;
  • Внедрихме система за плащане за онези потребители, които биха желали да спонсорират реализацията на проекта със сума по тяхно желание;
  • Добавихме секция контакти и контактна форма за директна връзка при въпроси по проекта.

Какво споделя клиентът

С екипа на Be Bright Digital работихме заедно по изработката на уеб сайт. Процесът на работа бе с точно зададени срокове, които бяха спазени, а комуникацията с тях е изключително лека. Доволен съм от получения финален продукт и препоръчвам агенцията на всеки, който иска да си представи бизнеса онлайн.
Научете повече за дигиталните услуги, предлагани от "Be Bright Digital"