Изработка на уебсайт: Iva-Diva.com

Клиентът: Iva-Diva.com

Към уебсайта
Iva-Diva.com е уебсайт, който предлага за своите потребители различни видове видео тренировки - за въстановяване, отслабване, фитнес, танци и йога.

Предизвикателството

Клиентът дойде при нас с молба за изработка на функционален уебсайт, който позволява да се предлага услугата видео тренировки на абонаментен принцип. Идеята се роди покрай пандемията, когато всички фитнеси бяха затворени и хората бяха принудени да спортуват у дома си. Двамата фитнес инструктора, които стоят зад този сайт, предоставиха своите видеа с тренировки, като молбата им беше с помощта на сайт да могат да достигат до своите клиенти. Така на практика всеки човек може да спортува с професионална тренировка от фитнес треньор, където и да се намира - у дома си, в офиса, от всяка една точка на света.

Решението

Избрахме да изготвим уебсайт с елегантен и семпъл дизайн (който да съответства на предпочитанията на клиента). Акцентирахме върху функционалността на уебсайта - абонаментен принцип, на базата на който всеки регистриран потребител може да закупи различен тип тренировка с различна продължителност - от 1 месец до 1 година, които съответстват на различен брой тренировки всеки месец. Обособихме и блог секция, в която инструкторите да могат да качват полезно съдържание за своите клиенти.

Реализацията

Уебсайтът бе изработен съобразно поставените срокове с нашите услуги по уеб дизайн и development, като за целта:
  • Изготвихме основния текст за сайта с помощта на специализиран копирайтинг;
  • Подбрахме актуални изображения, релевантни към темата онлайн тренировките по различни дисциплини като фитнес, танци, йога и др.;
  • Добавихме подходящи послания (call-to-action), които да предизвикат интереса на потребителите;
  • Внедрихме форма за регистрация на нови потребители и управление на акаунт;
  • Внедрихме функционалност за закупуване на абонаментен план - за 1 месец, за 3 месеца и за 1 година за различните типове онлайн курсове;
  • Се постарахме да превъплътим визиите на клиента за уеб дизайна на сайта.

Какво споделя клиентът

Имахме идея да създадем онлайн пространство, в което всеки да може да ползва, за да тренира вкъщи, в офиса, без значение къде се намира. Екипът на Be Bright Digital ни помогна да реализираме тази наша идея и сайтът е вече факт! С помощта на абонаменти всеки любител на фитнеса, йогата или спорта като цяло може да започне да тренира заедно с нас! Щастливи сме, че продължаваме съвместната си дейност с Be Bright Digital с популяризиране на сайта.
Iva Diva
Iva-Diva.com
Научете повече за дигиталните услуги, предлагани от "Be Bright Digital"