За Be Bright Digital

Накратко за нашата дигитална агенция

Ние сме тук, за да създаваме интелигентна свързаност между бизнеса и неговата целева аудитория

Be Bright Digital е агенция, която предлага широк набор от дигитални услуги и маркетинг стратегии в подкрепа на малкия и средния бизнес. Ориентирани сме към постигането на реални резултати и количествено измерими печалби за клиента.

Предлаганите от нас услуги се базират на дългогодишния ни опит в сферата на онлайн маркетинга и дигиталния свят. Работим с изпитани добри практики, като не спираме да се развиваме спрямо новите тенденции.

 1. Nov, 2015
  А вие вече ползвахте ли Google реклама?

  Google Ads (тогава още AdWords) се утвърди като водеща платформа за онлайн реклама в целия свят. Ето защо насочихме вниманието си към продуктите и услугите на Google, които ни позволиха да преоткрием идеята за дигитален маркетинг.

 2. Aug, 2016
  WordPress сайт - функционално и лесно решение

  Първоначално платформа за блог, WordPress еволюира до CMS система с лесно и интуитивно управление. Заложихме на WordPress като наша водеща услуга, тъй като представлява лек, бърз и изключително функционален вариант за изработка на уеб сайт за нашите клиенти.

 3. Oct, 2017
  Facebook се присъедини към партито

  Ако рекламата е нашият начин да се забавляваме, докато работим, то през 2017 добавихме още една дигитална услуга към нашето динамично портфолио - Facebook реклама. 4 години по-късно, през 2021, сме убедени, че PPC рекламата в социални мрежи е на първи позиции в маркетинговия свят.

 4. Feb, 2019
  Instagram - не просто галерия, а общност

  През последните години Instagram се доказа като втори по важност социален канал за реклама след Facebook. Споделяме снимки, но и много повече - изграждаме имидж, презентираме продукти, обменяме социален опит. 

 5. Nov, 2020
  В трудните моменти търсим перспективите

  В годината на огромни световни предизвикателства, се опитахме да се фокусираме върху перспективите, които промените предизвикаха. 2020 даде предимство на онлайн общуването, продажбите и покупките, а нашият екип се постара да улови всички налични възможности.

 6. May, 2021
  Принадлежи ли бъдещето на ТикТок?

  През 2021 нашият екип очаква с нетърпение новостите, които тепърва ще навлизат не само на глобалната сцена, но и в България. Най-бързо развиващата се социална мрежа ТикТок се готви да разшири своята рекламна дейност и у нас. Какво предстои?

Отлична експертиза
Изработваме персонализирана маркетингова стратегия, която да отговори на нуждите на клиента. Разчитаме на дългогодишния ни опит и желание да учим непрекъснато нови неща.
Задружен екип
Нашият екип е задружен, а работата ни се основава на уважение един към друг, както и към професионализма и имиджа, който градим заедно в Be Bright Digital.
Качество на услугите
Предлагаме качествени и надеждни услуги, които гарантират постигане на резултати. Подхождаме отговорно и коректно към работата си с клиенти.

Нашата мисия

Предоставяме по достъпен и полезен начин богатите възможности на дигиталния свят в услуга на бизнеса и неговите потребители.

Какво казват клиентите за нас

Прочетете още
Доверих на Деница сайта и ФБ страницата на НЛП Института, защото й имам пълно доверие. Разбираме се с половин дума. В нейно лице имам не просто агенция за дигитален маркетинг, а партньор и съмишленик.
Ангел Лазаров
Ангел Лазаров
Основател на НЛП Институт
Когато се запознах с Дени – колежката от Be Bright Digital, бях отчаяна. Онлайн магазинът ми вървеше с доста бавни темпове. Мислех, че това е краят на бизнеса ми. Благодарение на нея и общите ни усилия успяхме да вдигнем продажбите многократно. Гъвкава и отзивчива. Невероятен професионалист. Чистосърдечно мога да я препоръчам на всеки, които има нужда от помощ в онлайн търговията.
Александрина Ангелова
Александрина Ангелова
Alexa Fashion

Нашите клиенти и партньори

Благодарим за гласуваното доверие и съвместна работа.