Online магазин

Професионална изработка на функционален онлайн магазин

Предлагаме персонализирана услуга за разработка на електронен магазин за всеки тип бизнес и индустрия.
  • Увеличете приходите и бъдете конкуретноспособни с нашите експертни съвети за електронна търговия;
  • Увеличете конверсиите и формирайте отдадена аудитория от редовни клиенти на марката;
  • Създайте уникално потребителско преживяване с функции като бърза поръчка и персонализирани промо отстъпки;
  • Следете в реално време статус на поръчки, доставки и наличности на продуктите.
Магазин на WordPress
WooCommerce, безплатното приложение на WordPress за онлайн продажби, към момента е най-популярната платформа за електронна търговия в интернет, като захранва над 3,5 милиона сайта по света.
Магазин на OpenCart
Безплатна, функционална, лесна за използване и навигиране - платформата на OpenCart е перфектно решение за онлайн бизнес. С над 13 000 модула за допълнителна къстъмизация.
Магазин на Shopify
Една от най-популярните платформи в световен мащаб, с над 20% маркетингов дял. Shopify се отличава по това, че не е нужно да бъдеш програмист, за да създадеш печеливш електронен магазин.

Какво включва услугата по изработка на електронен магазин

Нашите уеб дизайнери и програмисти ще Ви помогнат да изградите електронен магазин за онлайн продажби от нулата. Ще персонализираме изгледа на сайта, както и бекенд кода с цел максимална функционалност и оптимизация на сайта. Процесът на работа с нашия екип включва:
  • Избор на платформа. WordPress, OpenCart, Magento, Shopiko или Shopify? Ще предложим най-подходящата платформа за изработка на електронен магазин спрямо нуждите на бизнеса и предлаганите продукти.
  • Разработка. Нашият екип ще оптимизира максимално уебсайта откъм функционалности на ниво код. По този начин не само потребителите, но и хората, които обработват получените поръчки/запитвания, ще се справят с лекота в своята работа.
  • Дизайн. Ще изготвим уеб дизайн на сайта, който да съответства както на изискванията на клиента, така и на най-добрите практики за електронна търговия. Ориентирани сме към резултата - атрактивен изглед на сайта и максимална яснота за ориентиране на потребителя в продуктите и поръчката.
  • Маркетинг и популяризиране. При желание от страна на клиента ще предложим ефективна дигитална стратегия за онлайн реклама във социалните мрежи или в мрежата на Google.

Заявете оферта за изработка на онлайн магазин

Ще изработим функционален уеб сайт, с който да представите всички ваши продукти с активна възможност за онлайн поръчка и разплащане.