Общи условия

Общи правила за работа със сайта на Дигитална агенция "Be Bright Digital"

Настоящите правила за работа с уеб сайта на дигитална агенция „Be Bright Digital“, собственост на фирма „Брайт Диджитал ЕООД“, се отнасят до всички посетители на сайта.

Условия за работа със сайта

Текстовото съдържание и визуалното оформление по страниците на сайта https://bebrightdigital.com/ са собственост на фирма „Брайт Диджитал ЕООД“. Те са под закрила на закона за авторското право, интелектуалната собственост, както и всички нормативни актове и сродни права.

“Брайт Диджитал ЕООД” не носи отговорност за информация (текстове, изображения и др.), публикувана от потребителите на сайта, и си запазва правото да редактира или премахва съдържание, публикувано от тях.

Използването на информация, публикувана на сайта на “Брайт Диджитал ЕООД”, е разрешено само в случаите, когато се цитира с точното име на сайта и с линк и когато това цитиране не нанася вреди на “Брайт Диджитал ЕООД”.

“Брайт Диджитал ЕООД” си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайта на Be Bright Digital без знанието и съгласието на “Брайт Диджитал ЕООД”, е забранено и ще бъде преследвано по законово установения ред.

Данни на фирмата собственик

Дигитална агенция „Be Bright Digital“ е собственост на фирмата “Брайт Диджитал ЕООД”, със седалище по регистрация България, гр. София, р-н Подуяне, бл. 171, вх. В, ет. 4. ЕИК: BG 206108287.

Фирмата има за предмет на дейност предлагане на дигитални маркетингови услуги – изработка на уеб сайт и дигитална реклама.

Посетителят се съгласява с настоящите Общи условия за използване на уеб сайта https://bebrightdigital.com/, както и с обработката на личните му данни (име и email адрес) за целите на онлайн маркетинга, както и получаването на рекламни съобщения от Дигитална агенция Be Bright Digital. Потребителят има право да откаже обработването на цитираните по-горе лични данни с цел дигитален маркетинг, като изпрати писмено съобщение на посочените контакти, в което изразява желанието си за това.