YouTube реклама: „Гозбата на България“

Клиентът: "Гозбата на България"

Към уебсайта
"Гозбата на България" е ново предаване по MMTV, в което в кулинарен двубой мерят сили две двойки градски младежи срещу домакини от едни от най-красивите места в България.

Предизвикателството

Телевизия MMTV се обърна към нас с молба да се включим в популяризацията на най-новото кулинарно предаване "Гозбата на България". Целта бе предаването да се промотира преди официалния старт с помощта на трейлъри, за да може при премиерата и излъчването на епизодите максимално широк диапазон от публика да бъде заинтригувана и да гледа.

Решението

Разработихме рекламна кампания в мрежата на YouTube, която бе насочена към целева аудитория от хора, които са любители на готвенето и кулинарните предавания. Рекламата бе насочена към територията на цяла България.

Резултатите

Стартирахме кампанията, като за периода от 25 ноември до 10 декември 2021, промотирахме трейлъри на първите 2 епизода. Рекламната кампания ще продължи с предстоящите епизоди. Към момента трейлърите се радват на голям интерес от страна на зрителите. Рекламите постигнаха следните резултати:
13,000+ Views в YouTube
40% View Rate
17,500+ Engagement
200+ клика към сайта на MMTV

Какво споделя клиентът

Екипът на Be Bright Digital се справя чудесно с популяризацията на "Гозбата на България" и с радост ще продължим занапред нашето съвместно сътрудничество!
Научете повече за дигиталните услуги, предлагани от "Be Bright Digital"