Рекламна кампания: Convoy.bg

Клиентът: Convoy.bg

Към уебсайта
Convoy.bg предлага оригинални продукти - фенери и уреди за нощно виждане, както и модифицирани (усъвършенствани) в България на марката Convoy.

Предизвикателството

През есента тече активен ловен сезон и клиентът помоли да изготвим специална рекламна стратегия с цел продажба на определени модели фенери и уреди за нощно виждане, с който ловците в България биха се оборудвали. Предизвикателството пред нас беше да акцентираме върху факта, че фенерите са модифицирани - т.е. допълнително усъвършенствани и подсилени като характеристики в България. Това ги отличава от оригиналните модели на Convoy, които се предлагат от конкурентите в България.

Решението

Изготвихме рекламна стратегия за Facebook, като целта беше да ангажираме вниманието на целевата аудитория с атрактивни визии и ясно, кратко послание - модифицирани фенери, които се предлагат с 2 години гаранция, като част от тях бяха и в промоция с отстъпка от цената. Отличихме с малко текст на самите визии основните подобрения и параметри на уредите.

Галерия

Разгледайте специално изготвени от нас визии във връзка с рекламната кампания на Convoy.bg в социалните мрежи.

Резултатите

За периода от началото на октомври до 10 декември 2021 г. постигнахме изключително високи резултати. Рекламните визии бяха възприети добре от целевата аудитория, а постовете постигнаха ниска цена на клик - €0.03. Прилагаме обобщени резултати на кампанията:
140,000+ Reach във Facebook
1,170,000+ Impressions във Facebook
13,000+ линк клика към уебсайта на Convoy.bg
2.18 ROAS (Return on Ad Spend)
360+ нови последователи във Facebook

Какво споделя клиентът

Спецификата на моя бизнес – продажби на фенери и уреди за нощно виждане – изисква достигането до определен тип хора, чиито занимания включват този тип уреди. Агенцията ми предложи конкретна оферта за фейсбук реклама, с която това беше възможно. Препоръчвам с две ръце колегите от дигиталната агенция, защото дават точни съвети, дори когато човек не е сигурен от каква маркетинг услуга се нуждае.
Научете повече за дигиталните услуги, предлагани от "Be Bright Digital"