Изработка на online магазин: Plein Exclusive

Клиентът: Plein Exclusive

Към уебсайта
Plein Exclusive е марка за дрехи и аксесоари, която се нуждаеше от нов сайт, на който да изложи новите си колекциии.Водеща цел на компанията Plein Exclusive е да предостави високо качество на изработка на продуктите на бранда, което да се предлага на добра цена.

Предизвикателството

Клиентът дойде при нас с молба за уеб сайт, който да представи цялостната бранд идентичност на Plein Exclusive. Марката се стреми да провокира творческото начало у младите, да култивира енергия за промяна и за преоткриване на себе си. Уеб дизайнът на сайта, който предстоеше да изготвим, трябваше да излъчва основните ценности на марката, като да бъде същевременно провокативен и авангарден.

Решението

Изготвихме уеб сайт, който да бъде същевременно функционален онлайн магазин и място, което да привлича младите поколения. Избрахме платформата Cloudcart, която да приюти бранда и да позволи лесно управление на поръчките и продажбите.

Реализацията

Изработката на онлайн магазин за Plein Exclusive премина изключително леко и приятно, като процесът на работа включваше:
  • Предварително обсъждане с клиента на концепцията на сайта;

  • Изготвяне на начална страница, която включваше изработка на специализирани визии и банери - за начален слайдър, категорийни банери и др.;

  • Изработка на текстове за уебсайта, представящи идентичността на марката;

  • Изработка на продуктова, категорийна и информационна страница;

  • Тестване функционалността на онлайн магазина.

     

Изработка на банери за сайта

Какво споделя клиентът

С екипа на Be Bright Digital се сработихме изключително бързо. Поверих им цялостната изработка на уебсайта Plein Exclusive, като в бъдеще ще продължим с реклама в социални мрежи и други маркетинг кампании за популяризация на магазина.
Научете повече за дигиталните услуги, предлагани от "Be Bright Digital"